logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren tog billeder af børnene, mens de stadig lå i maven... Da lægerne så DET, kom de i vildrede!

29-årige Sammi Edes fra Melbourne glædede sig, da hun fik at vide at hun var gravid, og både hun og hendes mand var helt oppe og køre, da de fik at vide at det var tvillinger! Kvinden gik til alle rutinemæssige undersøgelser, og i mellemtiden gik hun på jagt efter børnetøj til de små. Ved et af besøgene opdagede lægen imidlertid noget, som ændrede det hele!

Sammi var i 20. graviditetsuge, da lægerne opdagede noget forbløffende! Ultralydsundersøgelser viste at... der var et tredje hjerte, som bankede! Sammi ventede ikke enæggede tvillinger, men trillinger!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Fra et lægeligt synspunkt var den uventede opdagelse af det tredje barn forbundet med en enorm risiko for alle tre – de havde kun en moderkage, så de måtte decideret slås om føden... Sammi tog selv en beslutning for lægerne. Hun besluttede at hun ikke ville "lege Gud", og dømme et af børnene til døden (sådan som lægerne ønskede, for at sikre de to andre).

Takket være hendes beslutsomhed og mod kom Hunter, Geoffrey og Thomas til verden i 30. graviditetsuge. Det var nødvendigt at foretage et kejsersnit.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x