logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun smurte æggehvide på øjenlågene... Resultatet? Det skal jeg også prøve!

Hvad tror I? – hvor ser man hurtigst resultaterne af aldringsprocessen? Det er tilstrækkeligt at kigge på halsen og på øjenlågene for at vurdere, hvor gammel nogen er i virkeligheden... Med mindre vi snyder tiden en lille smule :) Efterhånden begynder musklerne at blive slappe, huden bliver mindre spændstig og falder sammen. Øjnene udsættes for konstant kontakt med solen og ændringerne i vejrliget, hvilket de ikke har godt af. Opsvulmede øjne, såkaldte poser, hængende øjenlåg – det får os til at se ældre ud, men vi kan give os selv lidt hjælp, og glæde os over et smukt, ungt blik i længere tid. Og det på en måde, der ikke koster noget særligt.

Først og fremmest vil vi gerne erindre om nødvendigheden af at opfriske og rense huden – kosmetik skal omhyggeligt vaskes af, og huden eftertørres med tonic. Vi venter, indtil huden er tør.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter tager vi fat i æggehviden :) Vi pisker den op et øjeblik, sådan at den får en "fed" konsistens (vi putter ikke noget i!). Hviden anbringes på øjenlågene med en vatpind. Bemærk! Øjet skal være lukket, og vi trækker huden let mod de ydre kanter. Vi lader hviden sidde i nogle minutter, og når den er tør fjerner vi den med lunkent vand.

Det er værd at brugen en sådan naturlig maske på øjenlågene to gange om ugen. I kommer til at se effekterne hurtigt. Bortset fra det skal I huske på at æggehvide er en værdifuld sundhedsilde – den virker effektivt på hud og hår, og samtidigt er det en naturlig form for kosmetik.

Det er værd at dele dette enkle, men geniale, trick med andre!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x