logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

4 forskellige typer ændringer af huden, som man under ingen omstændigheder må røre ved! Værd at vide.

En smuk hud er ligesom grundlaget for det hele – det vidner om at vi er sunde, og bortset fra det er ansigtet det første vi lægger mærke til, når vi lærer nogen at kende. Derfor kan enhver slags ændringer af huden bringe os til fortvivlelse. Hvor en almindelig eksem ikke er det helt store problem, noget man nemt kan klare, så kan et forsøg på at røre ved de 4 typer ændringer som vi beskriver nedenfor føre til en katastrofe.

Herpes er en ændring som vi under ingen omstændigheder må presse ud! De er fremkaldt af viraene HSV1 og HSV2, som er smitsomme. Derfor er det ikke tilstrækkeligt at man afholder sig fra at kysse, når man har det på læberne, man må heller ikke pille i det – virussen kan brede sig til hele ansigtet, og ydermere kan der opstå grimme ar.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Har i nogen sinde prøvet at have hvide, underlige bumser omkring øjnene? De er ikke på nogen måde skadelige, og de forsvinder hurtigt af sig selv, på betingelse af at vi ikke prøver selv at gøre noget! Det er strengt forbudt at presse dem ud – ændringerne påvirkes alligevel ikke, men huden uden om bliver rød, irriteret og det væsker. Resultatet er at helingsprocessen tager længere tid.

Sorte punkter på huden kommer af samme årsag som de fleste andre bumser – på grund af overproduktion af fedt. Imidlertid skal man ikke presse på disse punkter. Hudlæger er af den opfattelse af det kan få os til at presse bakterier dybt ind i huden. Det bedste er at forebygge, ved anvendelse af de rigtige præparater til rensning af huden.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x