logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hver eneste uge spiser han frokost med en hjemløs kvinde. Engang fortalte hun ham noget han simpelthen ikke kunne tro!

"Mød Amy Joe.

I de sidste par uger, hver tirsdag, mødes Amy Joe og jeg på hjørnet af Pine street og S. Orange avenue midt i Orlando (Jeg arbejder i centrum og er altid på farten rundt i byen).

Hver eneste dag i en uge så jeg Amy Joe på hjørnet, men hun spurgte ikke om penge en eneste gang.. Hun sagde blot “Godmorgen hr, hav en dejlig dag. Gud velsigne dig!!”. Jeg har altid et jakkesæt på, så jeg bliver ofte spurgt om penge når jeg er i byen. Amy Joe spurgte ikke en eneste gang.

Tirsdag er dagen hvor Amy Joe og jeg spiser frokost sammen. I 30 minutter til 1 time får jeg lov til at høre hvor positiv hun er, selvom hun ingenting har. Sidste uge smed Amy Joe en slags bombe.. Hun kan ikke læse.
Amy Joe hverken ryger, drikker eller har et problem med stoffer. Der er simpelthen aldrig nogen der har lært hende at læse. Hun fortalte mig hvor svært det var for hende at finde et arbejde, når nu hun var ude af stand til at læse.

Hun fortalte mig at de penge hun kunne samle sammen, brugte hun ikke på mad, men på at låne bøger biblioteket. Bøger til at lære hende at læse. Hun vil hellere lære at læse end at købe MAD. Det var for meget for mig!!! Hun vil hellere lære at læse, måske finde et arbejde og så spise!!!
Jeg er velsignet med to fantastiske forældre og en familie der altid har haft ressourcerne til at give mig alt hvad jeg skulle bruge. Det har Amy Joe ikke.
Så nu spiser vi ikke kun frokost, men jeg lærer hende at læse. Jeg låner en bog om ugen, og vi læser den sammen om tirsdagen. Så øver hun alene resten af ugen.

Denne post er ikke et forsøg på at få nogen til at få dårlig samvittighed over Amy Joe, eller mig der vil blære mig med at jeg hjælper en i nød. Jeg deler det her fordi det måske kan lede til at vi hjælper hinanden. Der er mange mennesker derude ligesom Amy Joe, ikke alle er sultne, hjemløse eller i problemer. Det kunne være din famile eller venner.
At hjælpe nogen kan være så nemt som at sige hej og give et smil. Jeg har været heldig nok med min økonomi til at jeg kan hjælpe Amy Joe. Så det er hvad jeg har tænkt mig at gøre.

Hvis det her er noget der rammer dig, så del det.. Hvis ikke, så er det også okay. Du kan aldrig vide hvad du kan gøre for andre, før du har forsøgt. Hvem er din Amy Joe?!?!"

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x