logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den måde hun ser ud på efter fødslen er for intet at regne. Se her, hvordan hun ser ud under graviditeten! Chok!

Chontel Duncan er en fuldstændig normal, og samtidigt meget ung, mor. Chontel ville gerne vise, at man ikke kan gå ud fra en enkelt model for den fremtidige mor, og at forventningerne til hvordan man ser ud som gravid ikke altid afspejler virkeligheden. Men det kan I selv vurdere.

Sådan ser den unge australske kvinde ud, da hun er 38. uger henne. Selvfølgelig var der masser af andre kvinder som kritiserede hende, og påstod at hun sultede sig selv uden tanke for barnet, og at hun ikke burde dyrke sport.... Men rent faktisk sultede hun ikke, og hun overdrev heller ikke med sine øvelser, selv om hun selvfølgelig var i god form og spiste sundt. Men det er simpelt hen sådan... hun er. Hun tog ikke på i vægt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det er vanskeligt at tro på, men begge disse kvinder er næsten lige langt fremme i graviditeten. Med dette billede startede Chontel en kæmpemæssig storm på internettet, hvilket er lidt underligt, når man tænker på at hver enkelt kvinde er sig selv, og anderledes end sine medsøstre.

For nogle uger siden kom hendes lille søn til verden. Jeremiah var sund og rask da han blev født! Og på den måde mistede de, som hævdede at Chontel var ligeglad med sit fremtidige barn, deres argumenter. Jeremiah er en sund og dejlig dreng!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x