logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det, som den hund går rundt med i kroppen, tog mælet fra lægerne. De havde aldrig før set noget lignende!

Hunden fra billedet har været rigtig uheldig i sit liv – der var ingen som ville have den, en tid levede den på gaden, og senere kom den på et dyreinternat, som mere passende burde have været udstyret med navnet "dødsgård". I overensstemmelse med de principper som gjaldt på internatet blev dyrene aflivet, hvis de ikke fandt et nyt hjem i løbet af få dage. Og det er uden betydning om hunden er syg eller rask, a akkurat denne engelske jagthund af racen pointer var meget syg...

Gilbert er en korthåret engelske jagthund af racen pointer, som har lidt en masse i sit liv! Det som kan ses på billedet er en enorm svulst! Gilbert led af kræft, og svulsten vejede 4,5 kg.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var en særlig organisation - Tickled Pink Weimaraner Rescue - som specialiserer sig i at hjælpe denne konkrete race, som hørte om Gilbert. Pludselig stod de med et kæmpe problem – på den ene side ville de meget gerne hjælpe den, men på den anden side ville de ikke være med til at påføre den mere smerte.

Gilbert blev tilset af flere forskellige dyrlæger. Svulsten var nu vokset til 5,5 Kg.! Til sidst besluttede man sig for en kostbar operation, efter at hunden ved endnu en konsultation dårligt kunne rejse sig fra gulvet, og med logrende hale kom hen til en af de frivillige medarbejdere. Måske lyder det underligt, men for dem var det er klart signal til at Gilbert ønskede at kæmpe for livet.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x