logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Faren ryddede op på sin afdøde datters værelse; da han tog spejlet end fra væggen fik han et chok!

Athena Orchard fra Leicester i England var en almindelig, charmerende og glad tolvårig pige. Hun var vild med sport, specielt boksning. Hun var ikke bare god i skolen, men tog sig også af sine søskende - 6 søstre og 3 brødre.

Lige inden jul lagde pigen mærke til en udbuling på hovedet. Hun følte ikke at det kunne være noget farligt, så hun gjorde ikke noget ved det, før hun en dag mistede bevidstheden, mens hun befandt sig i køkkenet. Lægerne gav en frygtelig diagnose – knoglekræft.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var et frygteligt chok for hele familien. I løbet af en operation som tog 7 timer fjernede lægerne kræften fra hendes rygsøjle. Derefter modtog hun kemoterapi, som påvirkede hende voldsomt, og som bevirkede at hun tabte alt håret. Athena, som ellers altid var en pige der var fuld af energi, blev nu for svagelig til at kunne stå ud af sengen. "Hun var altid fuld af optimisme, og sagde at jeg ikke måtte græde" – erindrer hendes mor, Caroline. "Vi vidste at kræften var meget aggressiv... Hun kæmpede så længe hun kunne". Kort efter sin 13 års fødselsdag døde hun desværre omgivet af familien.

Nogle dage efter hendes død pakkede hendes far, Dean, alle hendes ting ned. Da han fjernede spejlet fra væggen i hendes værelse bemærkede han noget bagved. På bagsiden af spejlet fandt han et håndskrevet brev. "Jeg kunne ikke fatte det. Teksten var på over 3000 ord" - erindrer Dean - "Jeg var fuldstændig lammet. Jeg begyndte at læse det, men måtte stoppe igen, det var for meget. Mit hjerte bristede...". Athenas afskedsbrev indeholdt en masse rørende ord.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x