logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Mens de slog græs opdagede familien noget frygteligt. 24 timer senere ændrede deres nye venner totalt deres liv

Marco del Pino er ikke en typisk fjortenårig. Drengen bor i Cordoba i Argentina, og han tilbringer ikke timevis foran computeren med forskellige spil, han er ikke specielt vild med at se tv-serier, til gengæld kan han godt lide at gå udenfor. Han... elsker at slå græs. I begyndelsen nøjedes han med at hjælpe sin far, og senere påtog han sig velvilligt rollen som husgartner. Hans passion gjorde det muligt at redde adskillige hundeliv... Læs videre!

Dette er hele del Pino familien samlet. Marco og hans bror Franco slog græs, da de hørte en stille piben. Det viste sig at nogen havde efterladt tre hvalpe! Drengene tog dem med hjem, for sammen med moren at tage sig af dem – hvalpene blev her fodret og vasket.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Og ikke nok med det! Marco insisterede på at ville finde et hjem til dem alle tre. Med forældrenes accept lod han nogle af sine venner overtage hittehvalpene :)

Marco var meget bekymret over hundenes skæbne. Han besluttede sig for at han vil anlægge sit eget dyreinternat. Og i mellemtiden hjælper han herreløse hunde på andre måder: han arbejder som frivillig, og samler mad og tæpper til dem.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x