logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da hendes datter stod og græd under bruseren, skyndte hun sig ud for at hjælpe. Men hun kunne ikke regne ud hvad der var sket...

Grace lider af nekrose, en typisk hjernesygdom. Af ukendte årsager indtraf en hjernebetændelse, der herefter førte til nekrose i hjernens nerveceller, hvilket gav stærke smerter. Den samme dag holdt Grace op med at tale.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hun kan heller ikke gå og har krampeanfald, men hun er helt bevidst om hvad der foregår omkring hende. I øjeblikket er hun 14 år gammel. I 4 år har hun kæmpet med sygdommen, som der for øjeblikket ikke er nogen effektiv behandling imod. Pigen må gennemgå forskellige operationer, som muligvis vil kunne hjælpe hende, men der er et alvorligt problem.

Graces behandling er meget kostbar. Hendes mor har oprettet en særlig Facebook side, hvor mennesker som ønsker at hjælpe kan indbetale beløb, og følge Graces kamp for livet (link under billederne). Der er fremgang! Efter en af operationerne kunne pigen igen stave. Lad os håbe at hun kommer hel ud over den sygdom, på samme overraskende måde som den angreb hende.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x