logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En gæst i restauranten begyndte at komme med fornærmelser mod ham, men så foretog tjenerens chef noget helt usandsynligt!

Grenache Restaurant i Manchester er kendt for sig lækre engelske og franske køkken. Lokalet er særdeles elegant, og gæsterne anmodes om at være klædt i formelt tøj når de besøger restauranten. Man kunne få den tanke at det kun er folk med en vis stil, som kommer her, men det viser sig endnu en gang at mange penge og måltider på kendte restauranter ikke er nok til at et menneske kommer op på et vist niveau. Heldigvis mangler ejeren af "Grenache Restaurant" hverken stil eller... empati!

Restaurantens ejer, Mike, har på sin officielle Facebook side skrevet nogle ord, som viser hvilket fremragende menneske han er! Det viste sig at et par af gæsterne behandlede en af tjenerne med foragt, mens de tydeligvis så ned på ham. De spurgte endda Mike hvad der er galt med den fyr, og hvorfor han var blevet ansat.... Mike offentliggjorde sit svar på Facebook:
"På Grenache ansætter v vores medarbejdere efter kriterier så som erfaring, viden og engagement....... Vi lægger ikke mærke til hudfarven, antallet af tatoveringer, vægt, religion eller sygdom. Vi diskriminerer ikke!
Men hvis du lægger vægt på disse ting, så undlad venligst at reservere bord på Grenache. Du er ikke værdig til at vi bruger vores tid, anstrengelser og RESPEKT på dig".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På denne måde forsvarede restauratøren sin medarbejder. Andy Foster lider af autisme, men det forhindrer ikke at han kan arbejde engageret på Grenache, forsikrer Mike og hans partner, Karen.
Det er skønt at se at det i vore dage ikke kun er penge og omsætning der er det væsentlige, men almindelig menneskelig respekt overfor et andet menneske!

Bare alle ville behandle deres medarbejdere på den måde!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x