logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Lægerne gav hunden besked på at forlade sin herres stue på hospitalet. Se hundens reaktion her!

"Når nogen som vi elsker kommer ind ad døren bør vi altid vise vores glæde, selv hvis det sker fem gange om dagen."

Filmen "Denali" viser en fortælling fra hundens synsvinkel. Den fortæller på en dejlig måde om de smukkeste følelser: kærlighed, taknemmelighed, troskab. Det er en fortælling om hunden Denalis liv og rejser, samt om dens herre, Ben Moon.

Det var en uventet kærlighed fra første øjeblik da Beni Denalis liv krydsede hinandens. De tilbragte hvert et øjeblik sammen mens de rejste gennem USA på kryds og tværs, mens de havde de smukkeste oplevelser.

I juni 2004 blev Benn desværre diagnosticeret med kræft. Denali var ved Bens side i de vanskeligste øjeblikke, og forlod ikke hospitalsstuen. Takket være støtten fra sin trofaste hund fik Ben sit gode helbred tilbage.

Ti år senere, i 2014 blev Denali diagnosticeret med kræft. Ben lovede, at han ikke ville forlade sin elskede hund. Sammen besøgte de alle de steder, hvor de sammen havde tilbragt de smukkeste øjeblikke. En måned senere – midt om natten – blev Denali pludselig plaget af en frygtelig hoste. Ben og Denali tilbragte næste dag på stranden, men den følgende dag kunne man tydeligt se i Denalis øjne, at tiden var kommet.

Denali gik bort i en alder af 14 år. Se de flotte optagelser, som er skabt af Ben Moon til ære for hans bedste ved. Denali. Del optagelsen med andre, hvis du synes om den.

"Når nogen som vi elsker kommer ind ad døren bør vi altid vise vores glæde, selv hvis det sker fem gange om dagen"

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x