logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det eneste manden var ude efter, var at bade i havet. Da han kom op fra vandet skete der noget frygteligt!

Ibrahim Fwal er 65 år gammel, og kommer fra Syrien, men allerede som ung emigrerede han til Italien. Han forklarer at han elsker klimaet i Italien, og også folk, strandene samt .... hundene. Han har faktisk også selv adopteret en firbenet ven fra et dyreinternat. Han havde ingen anelse om at det ville ende på denne måde...

Ibrahim valgte en ung tysk fårehund, som netop var ankommet til dyreinternatet og som var rædselsslagen. Rocky vænnede sig imidlertid hurtigt til sin nye ejer. De blev uadskillelige!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Manden tog Rocky med overalt, selv på stranden. Det viste sig desværre at være en fejl... En usædvanlig hed sommerdag besluttede Ibrahim at svømme lidt. Hunden ventede lydigt på ham på stranden, men da manden kom op ad vandet var den væk.

Ibrahim ledte efter den overalt og udspurgte folk som var i nærheden. Flere personer havde set hvordan en gruppe sigøjnere havde givet en fårehund mundkurv på, hvorefter de var trukket afsted med den. Ibrahim var sikker på at han havde mistet hunden. Og sådan forholdt det sig faktisk også... indtil!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x