logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hunde dør aldrig. De sover i dit hjerte. Alle der elsker dyr, bør læse dette!

Tabet af en hund er smertefuldt for enhver som elsker dyr. Hunde er de mest trofaste venner, og de elsker altid deres ejer, uden at tænke på sig selv. Vi håber at disse kloge ord kan hjælpe dig eller dine nærmeste. Hvis denne artikel har inspireret dig, så del den med dine nærmeste.

Nedenstående ord blev skrevet af Ernest Montague og offentliggjort på portalen DogHeirs. Ernest skrev dem efter at have mistet sin elskede sort-hvide pitbull, Bolo, som til det sidste elskede sine spadsereture. Selv da den måtte holde hvil for hver 5 meter kunne man i dens øjne observere hvordan den ønskede at fortsætte turen.

"Nogle af jer, særligt de som for nyligt har mistet en hund, er ikke helt i stand til at forstå det. Jeg føler ikke et behov for at forklare dette, men eftersom jeg heller ikke selv vil leve evigt vil jeg prøve at gøre det klart.

Hunde dør aldrig. De ved ikke hvordan de skal gøre det. De bliver trætte og meget gamle, deres knogler begynder at gøre ondt. Selvfølgelig dør de ikke. Hvis de døde ville de jo ikke altid ønske at spadsere en tur, og de har nemlig lyst til en spadseretur, selv lang tid efter at deres gamle knogler siger: "Nej, det er ikke en god ide. Vi skal ikke på spadseretur". De vil altid gerne ud og gå en tur. Selv hvis det næste skridt betyder at deres gamle sener ikke kan holde dem på benene, så bliver de alligevel ved med at gå videre. Det forholder sig ikke sådan, at de ikke kan lide dit selskab. Tvært i mod, Spadsereturen med dig er ALT for dem. Den er en symfoni af lugte, som omgiver deres verden. kattelort, andre hundes lugt, de rådnende efterladenskaber af en eller anden fugl, .... og selvfølgelig dig. Det er det som gør at verden er ideel for dem, og i en ideel verden er der ikke plads til døden.

Ikke desto mindre bliver hunde mere og mere søvnige. Og her er kernen i det hele. Det er ikke noget man underviser i på læreanstalterne, hvor de holder forelæsninger om kvarkfysik, gluon og Keyens økonomiske system. Der ved de så mange forskellige ting, at de glemmer at hunde ikke dør. Og det er virkeligt ærgerligt. Hunde har nemlig så mange gode sider, og mennesker er ikke i stand til andet end af tale og tale.

Når du tror at din hun er død, så betyder det simpelt hen at den er faldet i søvn i dit hjerte. De logrer stadig med halen, og netop derfor føler du smerte i hjertet og græder hele tiden. Hvem ville ikke græde med en lykkelig, logrende hund siddende i brystkassen? De logrer når de vågner der. Så siger de: "Tak! Tak fordi du gav mig et varmt sted at sove, og oven i købet så tæt på dit hjerte, det er det bedste sted!"

I begyndelsen vågner de hele tiden, derfor græder du så ofte. De logrer med halen. Men efter noget tid sover de mere og mere. (Husk at et hundeøjeblik er helt anderledes end et menneskeøjeblik. Når du tager en spadseretur med hunden, så er det for den hele dagens opdagelsesrejse i løbet af en time. Derefter vender du hjem, og inden du tagen dem med ud igen, så er der for hunden forløbet en uge, eller i det mindste nogle dage. Der er derfor ikke noget underligt i at den er så glad for de ture i har sammen).

Under alle omstændigheder falder de som nævnt i søvn i dit hjerte, og når de vågner logrer de med halen. Efter at der er forløbet nogle hundeår sover de længere og længere, så det kan du også. Hele deres liv var de DEJLIGE OG TROFASTE HUNDE, og det ved i begge to. Det er trættende at være en dejlig og trofast hund hele tiden, særligt når man er blevet gammel og knoglerne gør ondt, og når man vil fremad lander man med snuden på jorden og har problemer med at rejse sig, men alligevel går den ud og tisser på gaden, for det gør velopdragne hunde. Så forstå, at efter sådan et liv er det nødvendigt at sove ud i dit hjerte, og det er derfor de sover længere og længere. Men lad dig ikke narre, de er ikke døde. Det sker ikke. De sover i dit hjerte, og de vågner når du mindst venter det. Sådan er de. Jeg har medfølelse med de mennesker, som ikke har en sovende hund i hjertet. De mister så mange oplevelser. Undskyld, men nu skal jeg hen og græde."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeg håber at disse kloge ord kan hjælpe dig eller dine nærmeste. Hvis du blev inspireret af artiklen, så del den med dine venner.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x