logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dyrlægen redede en hund som var ved at dø af sult. Der er bare det ved det... at det ikke helt 100% er en hund!

En kvindelig beboer i Los Angeles blev opmærksom på det udmagrede dyr, men hun var bange for at nærme sig hunden. I stedet tog hun et billede, og sendte det til en af de organisationer som hjælper herreløse dyr. Det ses tydeligt at hunden er syg, så et par frivillige medarbejdere tog hen for at hente den, så snart de så billedet. De var også nysgerrige efter hvad det var for en race.....

Organisationen klarede imidlertid som sædvanlig opgaven til et 12-tal, selv om opgaven var usædvanlig vanskelig denne gang. Denne atypiske hund viste sig nemlig at være halvt ulv!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det som egentligt ikke var en hund, fik navnet Julia. Tæven var meget bange for mennesker, og reagerede aggressivt på dem. Når de prøvede at komme tæt på den prøvede den at flygte, selv om den var alvorligt såret. Den blødte voldsomt, og det var tydeligt at den havde sultet.

Da det endelig lykkedes at fange den viste det sig, at den materie der havde samlet sig i dens krop, fik selv poterne til at svulme op! Det var ikke bare dens fysiske tilstand der gav anledning til panderynken, men også ulvehundens psykiske tilstand.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x