logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den måde butikschefen behandlede en fattig kvinde på gav kassemedarbejderen tårer i øjnene

En af vores brugere reddita delte sin historie om butikschefen i den butik hvor hun arbejder. Det er en af mange smukke historier, som viser hvor gode mennesker rent faktisk er i stand til at være. Hvis du også blev rørt af den historie, så del den med familien og vennerne.

"Jeg vil gerne først forklare hvordan butikschefen i den butik hvor jeg arbejder ser ud. Han er 190 cm høj, og ser ud som en hård banan, men i virkeligheden er han er utrolig sød fyr. Og dette er historien om hvordan jeg fandt ud af, hvordan han er i virkeligheden. Jeg havde arbejdet i butikken i 7 måneder, da kvinden med to børn kom ind. Det ene af børnene så ud til at være to år gammel, det andet omkring 5.

Moren ser bange ud, håret var sammenfiltret, og det var tydeligt at hun ikke havde sovet i lang tid. Hun kom hen til mig og spurgte om hun måtte tale med butikschefen, og om jeg kan hente ham. Jeg arbejdede ved kassen den dag, og der var ikke ret mange mennesker i butikken, så jeg havde lidt fred mellem kunderne. Jeg hørte hvordan kvinden talte med butikschefen. Hun fortalte at hun var stukket af fra sin mand, som tævede hende, og nu boede hun i nærheden, hvor hun med venners hjælp havde fundet en lejlighed, de havde imidlertid ikke noget at spise. Hun spurgte, om han have mulighed for at hjælpe. Butikschefen sagde til hende at hun kunne tage en indkøbsvogn, og fylde den op med mad, og derefter gå hen til min kasse når hun var færdig.

Han sagde også at hun skulle bruge butiksrestauranten til at sørge for at børnene fik noget at spise. Hun gjorde sådan som han havde sagt, og efter en halv time kom hun tilbage til min kasse, og jeg tilkaldte butikschefen. Da han kom sagde han at jeg skulle slå alt ind som normalt, og bagefter tog han sin tegnebog og betalte for det hele. Så bad han mig komme ind på kontoret, hvor han ventede på mig. Han gav mig besked på at hjælpe med at pakke det hele i hendes bil, og derefter give hende et stykke papir, som han netop havde skrevet.

Han gav mig papiret, og jeg fulgte kvinden ud til bilen. Der gav jeg hende det stykke papir, som jeg skulle overbringe hende. Hun begyndte at græde, og jeg spurgte om jeg måtte se, hvad der står på papiret. Der var skrevet at han var meget ked af at hun befandt sig i en sådan situation, og hvis hun havde brug for arbejde for at klare sig, så kunne hun henvende sig i butikken om nogle dage, og hvis hun havde brug for børnepasning, så kunne hun ringe, det skulle han nok tage sig af. Jeg går ikke ud fra at der er nogen grund til at tilføje, at kvinden kom tilbage til butikken, og hun er et dejligt menneske, som siden da arbejder i vores butik. Det her er en af mange årsager til at jeg virkelig er glad for at arbejde her, og jeg er overbevist om at vi har verdens bedste butikschef."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Dette er en af mange dejlige historier som viser at folk i virkeligheden er hjælpsomme. Del denne historie med familie og venner, hvis du syntes om den.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x