logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Han begyndte at rydde fortovet for sne. Da han var færdig kunne jeg ikke undgå at eksplodere af grin!

Alle børn elsker når det sner. Man kan køre i slæde eller stå på ski, man kan bygge en snemand eller kaste med snebolde. Der er dog folk som ikke kan døje når det sner. Det er alle de, der som en del af deres arbejde skal rydde fortovene for sne. En vicevært besluttede sig for at tage pis på de forbipasserende. I kan se resultatet her. Jeg synes det var en herlig vittighed, men jeg må indrømme at jeg nødigt ville være i bukserne på de personer som blev udsat for den.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x