logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Pigen tog et billede om dagen gennem et år. Da jeg så det sidste, bristede jeg i gråd.

Sådanne projekter, hvor nogen tager et billede om dagen gennem et stykke tid, og bagefter monterer en film med billederne, er særdeles populære. Den film, som du ser om et øjeblik, kan man roligt kalde en af de mest populære af den type film. Kvinden laver billeder af sig selv (selfies) hver dag i et år. Her kan man se den frygtelige sandhed. Pigen er udsat for vold i hjemmet. På det sidste billede holder hun en seddel med teksten "Pomozite mi. Ne znam da li cu docekati sutra." – Hjælp mig, jeg ved ikke, hvad jeg bliver udsat for i morgen.

Lad andre se den alarmerende film. Lad os sige nej til vold i hjemmet. Reager, hvis du kender nogen, som har behov for hjælp.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x