logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Det som sker i de store koncerners laboratorier er skandaløst! Vi opfordrer alle til aldrig at købe kosmetik, som er afprøvet på dyr.

Man taler meget om at kosmetik og kemikalier bliver afprøvet på forsøgsdyr, men det er svært at forestille sig, hvordan sådan en test forløber i praksis. Disse billeder overlader ikke noget til fantasien. Husk kun at købe kosmetik fra de mærker som er specielt mærket med at de ikke bruger forsøgsdyr. Hver år dør 50-100 millioner dyr under voldsomme lidelser på grund af forsøg. Det der skal til for at de ændrer deres politik er, at salget fra de virksomheder der bruger forsøgsdyr til at undersøge uønskede virkninger skal falde.

Kaniner og marsvin udgør det materiale, på hvilket man undersøger bivirkningerne ved kosmetik. Dyrene får anbragt de testede substanser under øjenlågene. Kaninerne ”iklædes” en speciel krave, sådan at de ikke kan klø sig ved øjet, som hele tiden klør og er irritabelt. Testen tager 24 timer, og i den tid påføres løbende yderligere væske under øjenlåget (fx. hårshampoo). Dyrene observeres i 21 dage, og derefter slås de ihjel, som ”brugt undersøgelsesmateriale”. Inden da bliver dyrene ofte blinde, mens de lever i ufattelige lidelser..

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

På hunde, katte og marsvin afprøves forskellige kemiske midler. Dyrene får barberet pelsen væk, og derefter smøres det afprøvede middel på den nøgne hud. Dyrene bindes naturligvis fast, sådan at de ikke kan klø sig....

De her angivne afprøvningsmåder er kun eksempler på hvordan dyreforsøg afvikles. Dyrene dømmes af de store koncerner til ufattelige lidelser.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x