logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

21-årig pige lavede et billede med sin søn, hun havde ingen ide om, at der snart...

Den 23. september 2015 var der gået 7 år fra det øjeblik, hvor Destiny Mantia lærte sin mand, Corey, at kende. De gik da begge i gymnasiet, hun var 15 år gammel, han var 16 år. De lærte hinanden at kende under et sportsstævne. Tre år senere ringede bryllupsklokkerne for det lykkelige par.

Imidlertid blev deres liv ødelagt den 20. september 2014. Det var en fuldstændig fremmed kvinde, der ødelagde det. Dette er, hvad Destiny skrev på på Facebook på årsdagen for denne hændelse:

"For et år siden startede en dag som så mange andre. Corey Mantia stod tidligt op og gik på arbejde. Parker og jeg blev hjemme og legede hele dagen. Corey kom hjem efter arbejde, legede med vores elskede søn og pakkede for os, sådan at vi var parat til den spa-tur, som vi havde sparet sammen til i længere tid. Vi havde brug for den udflugt. Endelig blev det tid til at tage afsted. Vi vidste ikke, at alt ville ændre sig om nogle få øjeblikke. Vi ville ikke længere have en fælles fremtid. Alle vores drømme ville aldrig gå i opfyldelse. Vi ville ikke komme til at købe et hus, vi ville ikke tage til frisøren med vores søn for første gang, vi ville ikke komme i skole, og vores familie ville aldrig blive større. Det er sådan, det er. Alt hvad vi havde fundet, endte i det øjeblik.

Under turen til spa-hotellet kørte min fantastiske mand, min elskede søn, som jeg stadig ammede, sad med ryggen til køreretningen og så Mickey Mouse, og så var der mig; vi blev smadret af en bil, som kørte med for stor hastighed, og som blev kørt af en beruset kvinde. Det er den dag som for altid har sat sig fast i mit hjerte. Den beslutning, som et eneste egoistisk menneske tog, hvor hun besluttede, at "hun var i stand til" at køre bil, fratog omgået min uskyldige 15 måneder gamle søn livet. Den medførte, at min mand og jeg skulle transporteres med helikopter til hospitalet, hvor min mand 24 timer senere tabte kampen om livet. Den medførte, at familien blev splittet op, og det medicinske personale havde brug for hjælp.

En eneste egoistisk beslutning truffet af en beruset chauffør medførte, at jeg i en alder af 21 år er enke og mor til en engel. Det har givet så mange mareridt, politirapporter, så som rapporter fra obduktionen af mit barn, som jeg var nødt til at se, og en masse andre billeder fra ulykkesstedet. Det er ting, som ingen 21-årige nogen sinde burde se. Mine drømme sluttede her, på stedet, hvor jeg mødte en smerte, der var stærkere end jeg nogen sinde havde forestillet mig, at den kunne være.

Den dag døde Destiny, som var hustru og mor, ligeledes. Hun måtte finde sig selv igen. Jeg troede ikke, at jeg ville have så megen styrke, heldigvis fandt jeg støtte i bønner, og i støtte fra min familie og venner. Og også gennem en selvhjælpsgruppe for enker, som gav en masse for at hjælpe mig videre med mit liv.

Den smerte, håbløshed og vores fremtid kunne være anderledes, hvis nogen havde sagt stop og reageret, da denne kvinde satte sig ind i bilen. Du kan redde livet for nogen! Tillad ikke folk fra dine omgivelser, at de sætter sig bag rattet, efter at de har drukket. Vær ansvarlig! Kæmp sammen med mig. Vi stopper det! En ulykke er en for mange. KØR IKKE BIL EFTER AT DU HAR DRUKKET

Den unge enkes dramatiske appel har gjort lynkarriere på de sociale medier. Selv Destiny var overrasket over, hvor hurtigt det gik. Måske kan det medføre, at bare en person ikke sætter sig bag rattet efter at have drukket.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den kvinde, der den skæbnesvangre dag satte sig bag rattet efter at have drukket alkohol, døde også på ulykkesstedet. Hendes familie har ikke kontaktet Destiny. Destiny er vred på dem. "Den kvinde var på vej tilbage fra en bryllupsfest, hvor der deltog over 100 personer, og hvor hver af dem kunne have forhindret vores tragedie "

15 måneder gamle Parker døde på stedet

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x