logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

35 forskellige læger var ikke i stand til at hjælpe ham. Først da drengens mor fik en sindssyg ide var der noget som hjalp!

For en mor findes der ikke noget værre og mere smertefuldt end det dagligt tilbagevendende syn af et lidende barn. Dag efter dag måtte Stephanie Smith se hvordan hendes søn græd af ufattelig smerte, so lægerne ikke kunne gøre noget ved. Til sidst brugte moren sin intuition, og... Se selv.

Stephanie er ikke nogen ondskabsfuld mor. Da kvinden så hvordan hendes 3 måneder gamle søn, Isaiaha, hylede af smerte ville hun bare gøre det lidt lettere for ham. Kan I forestille jer at skulle leve med smerter hele livet? Fra han var en måned gammel havde drengen kæmpet med en underlig hudinfektion. Han havde hele tiden smertefulde udslæt, som fremkom af de underligste ting, som fx. Skyllemiddel eller parfumerester som hang i luften.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Der kom åbne sår frem på huden, og selv den mindste berøring gav en frygtelig smerte. Stephanie fortæller hvordan hun græd over ikke at måtte røre eller omfavne ham, og over at høre hvordan han led af sin smerte. Der er ikke nogen mor der kan bære at se sit barn i sådan en tilstand, hendes hjerte brister.

Drengens forældre besøgte i alt 35 forskellige læger. De fleste hævdede at drengen har eksem, altså en sydom der er fremkaldt af allergi, og anbefalede lokalanvendelse af steroider.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne