logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En hjemløs gammel dame så et klaver på gaden og besluttede sig for at spille på det. Hendes optræden er utrolig!

Denne gamle dame ligner alt andet end den kendte pianist, men hun er hende, eller kunne i det mindste være det. Hun komponerede kompositionen, som du hører i optagelsen, da hun var bare tretten år gammel. Hvem er så Natalie?

For det første er hun et ikon i Melbourne. Hun spiller på gaden i australske byer, og hævder at hun har det bedst iblandt publikummet, specielt siden hun påstår, at det ikke ville give samme effekt at spille i en koncertsal; fordi kun mennesker af en bestemt type findes der. Og det hun spiller er tiltænkt alle. For det andet, selvom hun ser hjemløs ud (hvilket hun faktisk var), graduerede hun fra en prestigefyldt skole. Hun begyndte at spille klaver til et skoleløb af nonner. I alderen af 15 år, vandt hun et scholarship på Royal Academy of Music i London, spillede i et band, rejste rundt i verden … Hendes historie var farverig, Natalie blev gift og fik børn, men desværre døde to af hendes døtre, én i et uheld og den anden på grund af sygdom. Hendes mand forlod hende, og Trayling ville aldrig finde en anden mand. Hendes søn havde, på grund af dårligt valgt medicin, et skadet nervesystem og var ude af stand til at arbejde. Natalie tjente penge ved at spille, men det var ikke nok til at leve af. Nathan endte på et plejehjem for mænd, og hans mor var hjemløs i 9 år, nogle gange bosat på forskellige herberge. Hun ville dog ikke blive på noget herberg for længe - hun havde ingen kontakt med musik der.

Til sidst, siden 2004, er Natalie, som lider af anæmi, blevet støttet af ejerne af et hotel i Melbourne. De satte pris på kvindens talent og til gengæld, for nogle få koncerter om ugen på deres hotel, fik Natalie sit eget værelse. Og hende? Hun er glad for at hun nu har et sted at spille og et publikum.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne