logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Børnelægen kunne ikke holde sig tilbage, og skrev hvad hun mente om vaccinationer. Hun er særdeles konkret!

Redaktionen af portalen Mums from London modtog et brev fra en polsk læge, som kommenterede en artikel om vaccinationer, der havde været bragt på portalen. Her er hvad hun skrev:

Jeg ønsker blot med nogle få ord at takke for artiklen om vaccinationer. Det er ikke mange der har mod til åbent at fremlægge facts i disse tider, hvor den store anti-vaccinationskampange er i gang.

Jeg er børnelæge. For et stykke tid siden holdt jeg op med at skrive om dette emne på internettet, for jeg opnåede ikke noget som helst. Man lytter ikke længere til lægerne. Man kommer med fornærmelser mod os, og mistænker os for at være i lommen på de store medicinalkoncerner. Jeg accepterede forældre til ikke vaccinerede børn i min praksis igennem to år, indtil fredag den 21.03.2014, da der i venteværelset på min konsultation ankom to mødre med deres døtre, og satte sig ved siden af hinanden. Døtrene var den toårige Ola (moren besluttede umiddelbart efter fødslen at hun ikke skulle vaccineres) samt den tre uger gamle Zuza (hun havde da kun fået vaccination mod tuberkulose og hepatitis B – hvilket er standard indenfor det første levedøgn).

Ola havde kraftig hoste, så moren kom efter en lægeerklæring, så hun kunne blive hjemme og passe barnet. Hun havde meget travlt, så hun havde ikke aftalt en tid, men satte sig simpelt hen i venteværelset. Zuza havde sit første besøg i min konsultation. 11 dage senere lå Zuza på hospitalet med alvorlige åndedrætsproblemer som følge af kighoste, en sygdom som hun endnu ikke var blevet vaccineret imod, og som Ola havde foræret hende i mit venteværelse.

For Ola var det en normal hoste, selv om den var trættende, men for den nyfødte Zuza var det tæt på at være et møde med døden. Siden dengang fjerner jeg systematisk patienter hvis forældre har sagt NEJ til vaccination fra min patientbase. Jeg indbyder dem til en samtale, gør et sidste forsøg på at få dem til at skifte mening, hvorefter jeg opfordrer dem til at skifte læge. En beslutning om ikke at vaccinere er selvfølgelig forældrenes suveræne afgørelse, men de har ikke den fjerneste ide om at deres syge børn er en omvandrende morder af nyfødte samt børn i fast behandling af dysfunktionelt immunsystem, børn med nedsat modstandsdygtighed og mange andre. Alle disse børn sidder i mit venteværelse. Deres liv er vigtigere end hvad en eller anden har læst på internettet eller hørt fra en veninde.

Jeg er glad for at man på internettet stadig kan læse fornuftens stemme, og jeg håber at denne vanvittige mode med ikke at vaccinere børnene snart må tage sin ende, og at det vil koste så få som muligt livet. Med mange hilsner.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x