logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da brandfolkene fandt denne kat i den brændende lejlighed, gav den ikke noget livstegn, men de besluttede sig alligevel for at gøre alt hvad de kunne for at redde den.

2019-07-07 10:45:30

Brand er en af de mest rædselsvækkende ting, som kan møde os i tilværelsen. Hvis folk kommer fra det med livet, mister de ofte alt, hvad de har samlet igennem mange år. Desværre sker det også ofte, at vores dyr bliver ofre for flammerne.

Da de russiske brandfolk ankom til en brand i byen Volgograd, fandt de en kat i lejligheden, som dog ikke gav noget livstegn fra sig. Kattens rædselsslagne menneske var rystet over at se katten i denne tilstand.

Brandfolkene gav heldigvis ikke op. De begyndte at massere katten og gav den ilt fra en iltflaske med et mundstykke til munden. Et øjeblik efter hørte de, hvordan den bange kat begyndte at miave.

Nedenstående optagelse blev lavet under denne usædvanlige redningsaktion. Man ses tydeligt de følelser, som blev vækket hos de tilstedeværende. Endelig kan vi også være vidner til, hvordan den dybt bevægede katteejer krammer sin elskede kat, som kun vendte tilbage til livet på grund af brandfolkenes usædvanlige stædighed.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x