logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Moren mistede kun øjenkontakten med sit barn i ganske få sekunder. På optagelsen ses, hvordan det kun var hendes refleks, som reddede livet for den lille.

2019-06-29 10:46:22

Det er virkeligt et vanskeligt job at være mor, og det kræver i bogstaveligste stand overmenneskelige kræfter. Moren er ikke blot altid i nærheden af barnet, tilfredsstiller dets grundlæggende behov, og hun er altid den, som vogter over, at der ikke sker noget slemt med barnet. Den optagelse, som I ser om et øjeblik, er et eksempel på, hvor lidt der egentligt skal til, for at der sker en tragedie.

Vi ser, hvordan moren går med barnet på trappen. Da hun blot et øjeblik vender blikket den anden vej, betragter den lille med nysgerrighed, hvad der er på den anden side af gelænderet. En enkelt forkert bevægelse ville have været nok, så ville den lille være faldet ned. Heldigvis gjorde morens refleks det muligt i sidste øjeblik at gribe fat i barnets fod og hive det tilbage.

Det er muligt, at det netop var moderinstinktet som fortalte hende, at dette var et passende øjeblik til at kigge efter barnet.

Barnet tror formodentligt, at gelænderet er af glas og at man kan læne sig op ad det. Sådan en arkitektonisk løsning forekommer i øvrigt voldsomt farlig for små børn.

Se selv denne optagelse, som fryser blodet til is i årene. Det er et godt eksempel på, hvorfor man altid skal overvåge små børn. Et øjebliks uopmærksomhed ville have været nok, så ville det være kommet til en tragedie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x