logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hundene bliver tortureret og dræbt, for at ende som madretter på denne umenneskelige festival.

2019-06-28 08:25:46

Fejringen af sommersolhverv er en tradition ved festivalen i den kinesiske by Yulin. Det er desværre ikke nogen specielt ærværdig tradition, for hvert år bliver tusindvis af hunde plaget og dræbt, for derefter at blive til ernæring for de, som besøger festivalen.

Clarire Bass, som er direktør for den britiske afdeling af Humane Society International udtalte i et interview til The Independent: "Yulin er et relativt lille eksempel på et langt større problem, som tusindvis af aktivister i Kina søger at standse".

I Kina ses hundekød som en delikatesse, og derfor er det også så populært ved Yulin festivalen. En stor del af de spiste hunde kommer direkte fra gaden.

Det sker desværre ofte, at hundene behandles forfærdeligt og lider meget, inden de slagtes.

Yulin festivalen kritiseres af dyrerettighedsorganisationer. Tusindvis af internetbrugere har også givet udtryk for deres misbilligelse af sådan en form for fejring af sommersolhverv.

Hvis du er modstander af at dræbe og spise hunde under festivalen, så giv venligst udtryk for dette i kommentarerne! Lad alle se, hvor mange vi er! Del dette med andre!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x