logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da en blind ung mand med autismespektrum deltager i den amerikanske udgave af ”Got talent” gør det, at dommerne får tårer i øjnene. Sikken et talent!

2019-05-31 11:43:17

Dommerne i den amerikanske udgave af ”Got talent” var særdeles interesserede, da den 22-årige Kodi Lee viste sig på scenen. Som assistance havde han sin mor - Tina Lee - med på scenen. Kodi er blind og lider af autisme. Som Tina forklarede, opdagede familien dog hurtigt, at Kodi har et unikt talent for musik. Efter hendes mening var det netop kærligheden til musik, som reddede Kodi.

Kodi præsenterede melodien "A Song For You" fra Leon Russells repertoire. Denne optræden viser Kodis enorme talent, og hans stemme henrykkede ikke bare dommerne, men også det samlede publikum. Det resulterede i en stående ovation, efter at Kodi havde afsluttet sin optræden.

Simon Cowell var henrykt over Kodis stemme. Han understregede også, at Kodi og Tine forstår hinanden på en helt usædvanlig måde. Dommeren konstaterede, at han vil huske denne optræden resten af sit liv.

En anden af dommerne, Gabrielle Union, var så grebet af hans optræden, at hun gjorde brug af den gyldne tast, som garanterede en live-optræden i programmet.

I henhold til internetsiden er Kodi en af ganske få mennesker i verden, som har et såkaldt Savant-syndrom. Dette syndrom viser sig ved, at en person som lider af en dysfunktion indenfor autismespektrum, og som ofte samtidigt har en mental udviklingslidelse eller samfundsmæssige tilpasningsvanskeligheder, samtidigt udviser geniale evner indenfor et meget smalt område. Savant-syndromet viser sig i form af helt usædvanlige matematiske evner eller en ekstraordinær hukommelse. Hos Kodi viser Savant-syndromet sig i form af musikalsk genialitet. Men tryk og bliv selv overbevist om Kodi Lees vældige talent:

Et virkeligt geni!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x