logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hunden foretog sig det, den blev nødt til, i stuen, men så besluttede den automatiske støvsuger at gå i aktion. Ejeren var ikke specielt henrykt over resultatet.

2019-05-27 16:03:23

Kunstig intelligens er et udtryk, som indenfor den sidste tid er blevet særdeles nærværende i vores liv. Og det selv om vi ikke altid er helt klar over det. En af de typer kunstig intelligens, som mange mennesker benytter, er en støvsuger, som automatisk rengør vores hjem.

De er i stand til at lære sig selv, hvordan vores hjem er indrettet, samt at finde de steder, som har mest brug for rengøringsmaskinens intervention.

Der er imidlertid øjeblikke, hvor det måske ville være bedre, hvis den moderne teknologi ikke mødte den brutale virkelighed.

Det måtte en den kvindelige hundeejer sande, da hun kunne konstatere, at teknologien ikke altid er ufejlbarlig ... mildt sagt!

Kvinden skrev under filmen, at hendes tævehund Vesper normalt er særdeles velopdragen. Det er kun nogle få gange sket, at den måtte gøre toilette derhjemme. Den pågældende dag regnede det, og Vesper havde derfor ikke lyst til at gå morgentur.

Mens Vespers menneske var et andet sted, brugte hunden stuen som toilet, og eftersom den automatiske støvsuger var programmeret til at gøre rent den pågældende dag ... så ... I gætter måske, hvad der skete.

Støvsugeren prøvede utvivlsomt at gøre hvad den kunne med hundelorten, men desværre gik det, som det gik. Se selv denne underholdende optagelse. Lad det være en advarsel til alle: Nogle gange lever den nye teknologi ikke op til det, vi håber på!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x