logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den ulykkelige katteejer beskriver, hvordan en ukendt gerningsmand hældte maling over hendes kat, som desværre ikke overlevede angrebet.

2019-05-25 17:43:05

Enhver, som har en kat derhjemme, ved, hvor nysgerrige de er efter at lære alting at kende. Selv om de føler sig bedst tilpas i et stille, roligt og helst lunt hjørne, så elsker de at gå på opdagelse i verden. Alle katte tager nu og da en spadseretur. Som min bedstemor plejede at udtrykke det: ”Katte går deres egne veje” Det er et af de træk, som gør, at de adskiller sig fra hunde.

Katte er ofte på kortere eller længere eskapader, men de vender altid tilbage til deres ventende mennesker. Desværre sker det, at de er sårede eller ødelagte, når de vender tilbage.

Sina Kunz-Hermann har beskrevet, hvad der for nylig skete for hendes 13-årige kat med navnet Miggela. Hunkatten var som sædvanligt gået en tur, men da den vendte tilbage, var den overdænget med gul maling fra hoved til hale. Sine blev fuldstændig nedtrykt, da hun så, hvordan dyret havde det. Hun offentliggjorde en appel på Facebook, for at finde vidner til hændelsen.

Det lykkedes at fjerne farven fra katten, selv om de måtte barbere den nogle steder. Den nedtrykte katteejer har desværre opdateret sin post på Facebook. Hendes ord er forfærdende.

"Migella begyndte sin rejse mod regnbuen i dag klokken 15:30, og klokken 18:00 gik den bort. Malingangrebet (og jeg ved 100% sikkert at det var bevidst), var noget den gamle og trætte krop og sjæl ikke kunne klare. Den døde roligt derhjemme, uden smerter." senere tilføjer hun:"jeg er fuldstændig nedtrykt. Jeg håber, at gerningsmandet bliver fanget og dømt. Hvil i fred min elskede Migella, du befinder dig nu i en bedre verden!”.

Det er chokerende, hvordan man kan gøre sådan noget mod en forsvarsløs kat! Det venligst dette med alle, som elsker katte.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x