logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En optagelse fra overvågningskameraet viser, hvordan pædagogen i børnehaven smider den 3-årige pige hele vejen igennem værelset. Barnet kom omgående på hospitalet, efter det som var sket.

2019-05-06 17:05:18

Når vi afleverer vores børn i en vuggestue, børnehave eller skole, forventer vi, at personalet altid sørger for sikre omgivelser, hvor der ikke bør ske noget uforudsigeligt. Det sker desværre nogen gange, at man kommer til at ansætte uansvarlige medarbejdere til den slags institutioner.

Sådan var det i hvert fald i St. Louis amt i delstaten Missouri. I henhold til Daily Mail blev den 3-årige pige indlagt, efter et brud på panden.

I rapporten efter ”hændelsen” skrev pædagogen, at pigen "slog hovedet, da hun faldt over et tæppe". Pigens forældre konsulterede derefter en advokat, og da de efter at have presset ledelsen så optagelserne fra overvågningskameraet, var de i chok.

Det viste sig, at pigen inden optrinnet stod stille og roligt uden at genere nogen. Pædagogen gik blot hen til hende og smed hende gennem hele lokalet. Da hun igen kom hen til pigen, og så, hvor alvorlig skaden var på hovedet, gik hun i panik og tilkaldte hjælp. Man ser også, hvordan hun tørrer pigens pande med køkkenrulle.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ledelsen forklarer, at de først så optagelsen 5 dage efter hændelsen, og i øvrigt først efter at forældrene havde presset på for at se, hvad der i virkeligheden var sket. Det betyder, at kvinden fortsatte med at arbejde i børnehaven 5 dage efter at dette skete. Først efter de 5 dage besluttede ledelsen sig til at afskedige kvinden og informere politiet om, hvad der var sket.

Det der er chokerende i sagen er, at pædagogen i rapporten skrev, at pigen faldt over et tæppe, mens hendes kvæstelser i realiteten var resultatet af et overfald fra børnehavens medarbejder, og ledelsen gjorde sig da ikke den ulejlighed at gennemse overvågningen.

Børnehavens ledelse har ikke ønsket at tale med medierne, og forklarer sig med, at politiet er i gang med en undersøgelse. Tv-stationen Fox har udarbejdet nedenstående materiale, hvor vi kan se optagelserne fra overvågningen. Hvad synes I der skal ske, og bør denne pædagog have lov til at arbejde med børn igen?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x