logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hundens ejer døde, mens de var ude i skoven, så hunden besluttede ikke at gå nogen steder, før redningsfolkene havde funder dem.

2019-05-05 10:42:23

Den 64-årige mand gik en tur i skoven med sin elskede hund, Daisy, sådan som han plejede at gøre det hver dag. Da han ikke kom hjem til aftenstid, informerede hans kone politiet.

Myndighederne gik herefter i gang med en eftersøgning. Manden havde imidlertid efterladt sin mobiltelefon i bilen, så politiet var hurtigt i stand til at finde køretøjet, som var parkeret ved den skov, hvor manden ofte gik ture med sin hund.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I henhold til USA Today gennemgik redderne skoven grundigt, men de ville ikke have været i stand til at finde nogen spor af manden, hvis det ikke havde været for hans trofaste ven, Daisy. Det tog dem en halv time at komme frem til stedet.

Manden døde formodentlig som følge af et fald. Politiet i grevskabet Pierce forklarer, at ”vi ikke ville have fundet den forsvundne mand, hvis det ikke havde været for hundens gøen”. Daisy blev senere transporteret til sit hjem.

Denne tragiske historie viser, at hunde er trofaste helt ind i døden. Hunde er vidunderlige og bør behandles med kærlighed!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x