logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette er en frygtindgydende optagelse, der viser, hvordan dyr behandles på et populært turiststed Et chok for folk, som holder af dyr.

Det er den pris, som dyrene betaler for vores underholdning. Mange af os kan lide at rejse på ferie til eksotiske steder og få nogle usædvanlige oplevelser. Sådan en oplevelse kan helt sikkert være en ridetur på en kamel. Desværre gør de fleste af os sig ikke klart, hvilken pris dyrene betaler for vores underholdning.

Dyreværnsorganisationen PETA har offentliggjort en optagelse, hvor man kan se, hvordan man behandler de kameler, turisterne rider på.

Den optagelse PETA har offentliggjort er lynhurtigt blevet delt overalt på Internettet. Vi håber, at filmen får de relevante myndigheder til at gøre noget ved problemet.

"Vi opfordrer det egyptiske Turistministerium til at erstatte dyrene med moderne køretøjer, således at turisterne kan gøre sig bekendt med landets rige historie, uden at skulle deltage i ondskabsfuld adfærd overfor dyr" udtaler Elisa Allen, som er direktør for PETA i et interview med Metro.

Som PETA skriver på sin hjemmeside afslører de nyeste meldinger fra Egypten vanvittigt ondskabsfuld udnyttelse af heste og kameler, som anvendes til turisttransport. Dyrene har ofte ikke adgang til at tilfredsstille grundlæggende behov, så som vand. De er ofte overtrætte og sultne.

Som turister kan vi træffe beslutning om, hvor vidt vi ønsker at tage del i udflugter, som er med til at udnytte og mishandle dyr. Del venligst dette med andre - lad alle blive klar over, hvad konsekvenserne er af at tage del i den slags udflugter under ferien.

Vi advarer om, at optagelsen indeholder scener, som du muligvis ikke har lyst til at se

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x