logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den lille pige besluttede sig for at slutte sig til en kvinde, der optrådte på gaden. Hendes bevægelser gjorde, at det blev hedt på Internettet!

Dans er en særdeles vigtig del af vores sociale liv. Overalt i verden og i alle kulturer har mennesker altid elsket at danse. Det har ofte været forbundet med religiøse ritualer eller med fejring af vigtige begivenheder. Næsten alle folkeslag har deres egen nationaldans.

En af de danse, vi kender bedst, er utvivlsomt irsk folkedans. Emma O Sullivan kommer fra Irland og er professionel danser. På sin konto har hun en lang række præmier, som er forbundet med dans.

Eftersom hun elsker tæt kontakt til publikum, kan man ofte se hende optræde på gaden. Hun havde imidlertid ikke forventet at modtage sådan en spændende gæst under sin optræden.

Den 3-årige Georgia besluttede at slutte sig til Emma under hendes optræden. Se selv den charmerende måde hun gjorde det på. Denne optagelse har taget Internettet med storm, og det er der vist ikke noget underligt i.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x