logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Pitbullen var lukket inde i et bur og efterladt ved havet til den sikre død. Heldigvis kom der en forbipasserende og redede den.

Jeg har aldrig forstået, hvordan man kan såre dyr. Desværre bliver der ved med at dukke historier som denne op. Men heldigvis er der også mennesker, som er klar til at ofre en hel masse, for at redde vores små venner.

I nedenstående historie blev en pitbull låst inde i et bur, og efterladt til sin egen skæbne. Heldigvis kom der en person, som besluttede at redde den. Men det er frygteligt at tænke på, hvad der ville være sket, hvis ikke den rigtige mand havde vist sig på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En indbygger i Highlands i staten New Jersey var på en spadseretur langs stranden med sin hund, da han pludselig observerede et underligt bur, som stod i vandkanten. Manden fik indtrykket af, at der var noget som bevægede sig inde i buret. Da han kom nærmere, viste det sig, at der inde i buret befandt sig en forsvarsløs pitbull.

Hvis der var kommet en bølge, ville hunden helt sikkert have været dømt til den sikre død. Heldigvis fik mandet reddet hunden og informeret de relevante myndigheder. Da myndighederne nåede frem, var buret nærmest dækket af højvande, men det lykkedes at få hunden reddet.

Vi kan ikke fatte, hvordan nogen kan efterlade en hund til den sikre død.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x