logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En lærer har offentliggjort en vigtig advarsel, efter at hans tunge blev ødelagt af energidrikke.

En mand, som indtil nu har drukket over 6 energidrikke dagligt, har anbragt et billede af sin tunge på Facebook. På billedet kan man observere de ændringer, som i henhold til manden er fremkaldt af at drikke for mange energidrikke.

Dan Royals er australier, men bor i Asien, hvor han arbejder som lærer. For nylig offentliggjorde han et billede på Facebook, som er en advarsel til alle, som drikker for store mængder energidrik.

Dan kommenterede billedet, med følgende post: "Se selv dette billede... Det er, hvad dette l..t gør ved jeres tunge. Se på dette, og forestil jer så, hvad der må ske med jeres indre organer!? Indtil dette begyndte at ske, drak jeg 5-6 energidrikke hver dag (jeg manglede tydeligvis energi til at undervise børnene), jeg børstede tænder hver dag, gik til lægen, og – bum! Her fik jeg at vide, at en kemiske forbindelser i disse drikke medfører ... dette! I bogstaveligste forstand har de ædt min tunge. Så – pas på derude."

Dan tilføjede også, at han sørger for hygiejnen i sin mundhule, og han ryger også, men han er overbevist om, at det netop er energidrikkene, som har beskadiget hans tunge.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I henhold til dagbladet Metro advarer forskere fra Verdenssundhedsorganisationen, WHO, mod at drikke store mængder energidrikke: "Undersøgelser gennemført i USA har vist, at den syrlige pH og den store mængde sukker i blandt andet energidrikke, fører til tab af tænder."

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x