logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Skandale: 1.600 hotelgæster er blevet overvåget af skjulte kameraer. Vi fortæller her, hvordan man kan beskytte sig mod noget sådant!

I henhold til CNN har politiet i Sydkorea indledt en efterforskning, efter at det er kommet frem, at der har været installeret skjulte kameraer på hoteller og moteller, som optog de totalt uvidende hotelgæster og lagde optagelserne direkte på nettet i ”real time”. Det er ikke bare eksistensen af denne procedure, der er en skandale, men i særdeleshed dens omfang.

Politiet vurderer, at op mod 1.600 hotelgæster på 42 forskellige værelser kan være ofre for kameraerne. De 42 værelser er fordelt på 30 forskellige hoteller og 10 forskellige byer. Optagelserne fra kameraerne blev streamet til Internettet i real time. Man skulle betale, for at kunne se med.

Det viser sig, at kameraerne var gemt i fjernsyn, stikkontakter og ophæng til hårtørrere.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hvordan beskytter man sig mod den slags ting?

Det er en god ide, altid at tage en grundig besigtigelse af værelset. Det er også værd at afbryde strømmen til alt unødvendigt udstyr så som ur eller fjernsyn. Normalt anvender kameraerne strøm fra lysnettet. Det hænder dog at de gør brug af store batterier. Hvis vi ser noget mistænkeligt udstyr, bør vi anmelde dette til hotelpersonalet. En mere ekstrem metode kan være at klistre alle kontakter og åbninger i lokalet til.

Det er ikke første gang noget sådant er afdækket i Sydkorea. Som følge af hændelsen er kvinder fra Korea gået på gaden for at udtrykke deres vrede. De gentog kampråbene: ”mit liv er ikke din pornografi”. Alle mennesker har dog en grundlæggende til et privatliv. I dagens verden kan det imidlertid være vanskeligt at bevare denne.

Del venligst denne artikel med venner og bekendte. Lad alle blive klar over de risici der er forbundet ved at overnatte på et hotel, og se hvordan man kan beskytte sig.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x