logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En lille dreng med rygmarvsbrok har lært sig selv at gå ... Det her er den mest betagende optagelse, du kommer til at se i dag!

Roman Dinkel er blot to år gammel, men han har allerede vundet hjertet hos millioner af internetbrugere. Og det er ikke nogen overdrivelse! Den optagelse, som kan ses om et øjeblik, er blevet set over 100 millioner gange! 5 millioner har givet den et "synes godt om", og 200.000 har kommenteret den. Det er totalt vanvittige tal.

Da Romans mor, Whitney Dinkel var gravid i 20. uge, kom lægerne med en trist meddelelse til hende. Hendes søn led af rygmarvsbrok. Lægerne besluttede sig for at operere drengen, mens han stadig befandt sig i livmoderen. Det gjorde, at drengen var i stand til selv at trække vejret efter fødslen. Lægerne advarede desværre også de kommende forældre om, at barnet formodentligt aldrig kommer til at gå selvstændigt.

Adam og Whitney Dinkel prøvede imidlertid at være optimistiske.

Roman er nu to år gammel og for nylig har han lært sig selv at gå, ved hjælp af et par krykker. Hans forældre har oprettet en Facebookside med navnet Defying Odds: Romans Journey ("Overvinder alle forudsigelser: Romans historie"). Der anbringer de forskellige optagelser, hvor vi kan følge Romans vej gennem livet.

Nogle af filmene er blevet endog meget populære på Facebook. Og når man ser dem, forstår man hvorfor. Det pragtfulde smil på Romans ansigt er så charmerende, at det sætter humøret flere grader i vejret, selv hos de værste brokkerøve. Se selv, hvor meget glæde han får af det faktum, at han er i stand til at gå selvstændigt. Et fantastisk ungt menneske.

Del denne optagelse med familie og venner – de vil helt sikkert komme i godt humør!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x