logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den fortvivlede hund er blevet adskilt fra den ko, som den voksede op sammen med. Se bare det øjeblik, hvor de to mødes igen.

Vi har flere gange skrevet om, hvordan venskab mellem dyr finder sted mellem forskellige arter. Denne charmerende hund med navnet Rookie blev venner med en enorm brun ko, som den voksende op sammen med. Den elskede at tilbringe tiden sammen med koen, eller også lå den simpelt hen og hvilede sig i stalden.

Andre mennesker var hyppigt skeptiske, når familien fortalte om deres venskab, og de måtte med egne øjne hen og betragte dette usædvanlige venskab.

En dag blev familien imidlertid desværre nødt til at sælge koen. Og fra da af blev Rookie en meget trist hund. Enhver, der har prøvet at miste en ven, ved, hvor smertefuld en sådan begivenhed kan være.

Rookie begyndte at gø og hyle hele tiden. Den lå også i timevis i stalden og ventede på, at dens veninde skulle komme tilbage.

En dag hørte den pludselig en kendt muuen, som kom fra den nærliggende gård. Rookie stak derefter af, for at kunne møde koen igen.

Til sidst besluttede familien at købe koen tilbage, da de ikke kunne holde ud at se på deres fortvivlede hund. Se optagelsen fra da Rookie igen møder sin veninde. Familien bragte ikke blot koen tilbage, de købte også en hund mere, så Rookie kunne få endnu en ven.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x