logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Personalet på hospitalet viser deres respekt for pigen, hvis organer reddede tre andre børn.

Det værste mareridt for alle forældre er at overleve deres egne børn. Tabet af et barn er altid en vældig tragedie, som ledsages af problemer med at acceptere tabet.

Alondra Torres Arias var kun et år gammel, da hendes forældre blev nødt til at acceptere den tragiske virkelighed. I henhold til internetportalen Inspire More døde pigen i begyndelsen af året af lungebetændelse. Lægerne konstaterede hjernedød hos pigen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jenni Barraza og hendes mand måtte tage afsked med datteren. På trods af deres lidelse, tog de alligevel en beslutning, som gjorde, at tre andre børn kunne blive raske igen. Pigens organer blev givet videre til andre børn, som ventede på disse. Det var muligt at transplantere hendes nyrer og lever. Som Jenni erindrer i et interview: "Jeg talte til hende og jeg kyssede hende til det sidste øjeblik"

Pigens mor tilføjede, at hun aldrig før har været så stolt og bevæget. "Det er en enorm glæde at kunne redde tre andre børn".

Den dag Alondra døde blev der lavet en bevægende optagelse, hvor vi kan følge hvordan personalet på hospitalet viser deres respekt for den døde pige, i det øjeblik hun bliver ført ind på hospitalsstuen.

Hvil i fred Alondra. Dit liv var alt for kort, men dine forældre og de børn, du reddede, vil aldrig glemme dig. .

Husk at registrere dig i Donorregisteret – her kan du selv tage beslutning om, hvad der skal ske med dine organer, efter at du er død. Se mere på organdonation

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x