logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den studerende pige hjælper en anden pige, som er faldet, men det er konkurrenceløberen, der kommer bagfra, som medierne fokuserer på.

Madeline Adams er studerende og repræsenterer ofte sit universitet under løbekonkurrencer. En sådan konkurrence var ACC Womens Cross Country Championship. Inden løbet gik i gang, havde Madeline en følelse af, at hun i dette løb ville kunne opnå sin hidtil bedste tid. Hun overvejede ikke på nogen måde, at der skulle kunne ske noget uheldigt under løbet.

Og langt det meste af løbet gik da også uden problemer. Hun gennemløb distancen i et sikkert og ensartet tempo. Men jo tættere hun kom på mål, jo mere begyndte der at ske et eller andet inde i kroppen på Madeline. Lige pludselig begyndte hun at føle sig meget træt. Som hun erindrer i et interview, følte hun pludselig, at al energien forlod hendes ben, og pludselig befandt hun sig liggende på jorden. Madeline kunne ikke løbe længere. Hun prøvede at rejse sig, men det lykkedes ikke. For Madeline var det afslutningen på løbet ...

Men heldigvis var der en af de andre deltagere - Evie Tate – som standsede og hjalp hende med at rejse sig, og bagefter begyndte hun at trække hende afsted mod målet. Det var ikke nogen nem opgave, men så kom der en deltager mere til hjælp, og i fællesskab søgte de tre at nå frem til målet.

Madeline afsluttede ikke løbet, og hun måtte have hjælp fra redderne, men som Madeline erindrer, var hele situationen fyldt med en masse følelser, som hun aldrig vil glemme.

Det er den sande skønhed ved sport – deltagere fra forskellige hold, som er i stand til at gå sammen, for at hjælpe en modstander. Bravo for denne smukke holdning!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x