logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne overfaldsmand ønskede at bestjæle en professionel kvindelig kampsportudøver. Det fortrød han imidlertid hurtigt.

Røveriske overfald finder klart sted alt for hyppigt, særligt om aftenen eller om natten. Og ofte er det kvinder som bliver ofre, da disse ses som det svage køn.

Der er imidlertid ikke meget svaghed i denne 27-årige brasilianske kampsportudøver, Polyana Viana. Hun kan præsentere en imponerende række sejre på sin konto.

MMA er en blanding af kampsport (engelsk mixed martial arts) og sportsdiscipliner, hvor deltagerne i kampsporten kæmper med teknikker, som i overvejende grad er selvvalgte.

En tilfældig lørdag aften blev hun imidlertid antastet af en mandsperson, som ønskede at stjæle fra hende ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Viana forklarede til portalen, MMA Junkie at hun stod og ventede på en Uber chauffør, da en mand kom hen til hende, og prøvede og stjæle hendes telefon. Det hele foregik foran hendes lejlighed i Rio de Janeiro. Han spurgte hende, hvad klokken var, og da hun svarede ham, gav han hende besked på at udlevere telefonen, og meddelte, at han var bevæbnet.

Viana berettede til MMA Junkie: "Han stod meget tæt på mig, så jeg konkluderede, at hvis han havde et våben, så ville han ikke få tid til at få det frem. Jeg gav ham et par effektive slag og spark. Han faldt om, og så greb jeg ham bagfra omkring halsen. Jeg satte mig på ham, og fortalte, at nu venter vi på politiet". Og så bad jeg nogle forbipasserende om at ringe til alarmcentralen.

Den uheldige tyv viste sig at være ubevæbnet, men havde en attrappistol på sig. Senere fik Viana af politiet at vide, at han er velkendt, og for nylig var blevet løsladt fra fængslet for tyveri. Heldigvis vidste Polyana Viana, hvordan hun skulle forsvare sig, det ville have været værre, hvis overfaldsmanden var gået efter en anden.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x