logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den hjemløse hund blev adopteret af medarbejderne på en tankstation; da benzinstation blev overfaldet af bevæbnede banditter, reddede hunden situationen.

For to år siden dukkede en udmagret og uplejet hjemløs hund op på benzinstationen i Tamaulipas i Mexico. Ejeren af stationen, Gerardo Aguilar, fortalte i et interview med The Dodo: følgende "Vi begyndte at fodre den, og senere fik vi den vaccineret. Vi tog den simpelt hen til os. Nu bor den her på stationen, og alle medarbejderne tager sig af den".

Hunden har fået navnet Randy. Men det var ikke nogen, der kunne forudse, at hunden på en så heltemodig måde ville betale sine mennesker igen, for den hjælp den havde fået.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En tilfældig aften dukkede to bevæbnede banditter op på benzinstationen, og afkrævede, at medarbejderne skulle udlevere dem pengene. Bagefter gik de i gang med at tæve personalet og væltede dem om på gulvet.

Deres overmagt varede imidlertid ikke længe. Randy lå netop og sov på lageret, men da den hørte, hvad der skete, tøvede den ikke med at gå i aktion. På optagelsen med industrikameraet kan man se, hvor dramatisk situationen var.

Der er ingen tvivl om, at Randy redede situationen. Det er ikke rart at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis den ikke var gået i aktion. "Vi var forbløffede over at se dens reaktion, og vi er selvfølgelig meget stolte af den" forklarede Aguilar i et interview med The Dodo. "Hvem ved, hvordan det var endt, hvis det ikke havde været for Randy. Den fik tydelig vist os, hvor lykkelig og taknemmelig den er, for at være hos os".

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x