logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne hund skulle have været assistent for en person i kørestol, men det, som den foretog sig, gjorde, at millioner af mennesker begyndte at le.

For mange handicappede er en hund, som kan assistere i dagligdagen, en sand frelser. Hunde er både kloge og loyale, og det er derfor, de er i stand til at hjælpe handicappede medborgere. De bliver ofte trænet til at assistere blinde, men også til at opdage anfald af sukkersyge eller angst.

Schæferhunde er en race, som er særligt disponeret for at hjælpe mennesker med forskellige opgaver. Trænerne måtte imidlertid erkende deres nederlag, efter at de havde prøvet af oplære denne schæfer med navnet Ryker.

The Double H Canine Training Academy er en særlig skole for firbenede, hvor de specialiserer sig i at optræne hunde som assistenter for handicappede personer. For nylig offentliggjorde de en optagelse, hvoraf man tydeligt kan se, at Ryker holder meget af at lege. Langt mere end kedeligt arbejde.

Se selv, hvad det lykkes Rykker at lave!

Selv om Rykker næppe nogen sinde vil kunne bruges som assistent for handicappede, vil den helt sikkert kunne give stor glæde til sine menneskevenner!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x