logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Fiskeren hev en dukke op fra havet; et øjeblik senere hører han gråd, og gør sig klart, at der er tale om et lille barn.

Alle forældre søger at sikre deres børn og forhindre, at der sker dem noget slemt. Det hænder imidlertid, at de farlige situationer opstår, netop når vi mindst forventer det.

Jessica Whyte og hendes partner var på ferie, da der hændte en farlig ulykke. Det tog et godt stykke tid, inden forældrene forstod, hvad der var sket med deres halvandet år gamle søn, Malachi. Familien tilbragte netop første dag på campingpladsen Murpys Holiday Camp på Malata i New Zealand.

Efter en lang dag på stranden gik alle til ro i teltet. Men deres søn, Malachi, vågnede imidlertid, og besluttede at forlade teltet for at gå en lille tur. Desværre gik han lige ud i havet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var her Gus Hutt så noget, som drev rundt på vandet. I første omgang troede han, at der var tale om en porcelænsdukke, men han besluttede sig alligevel for at hive den ind. Først et øjeblik senere, da han tog fat i barnets hænder, blev han klar over, at det bestemt ikke var en dukke.

Gus Hutt udtalte i et interview med New Zealand Herald: "Da jeg så ham på havet, troede jeg, at det var en dukke, og da jeg rakte hånden ud, for at hive fat i skulderen, troede jeg stadig kun, det var en dukke". Barnets ansigt var gennemblødt, men så begyndte drengen at græde. Gus hev Malachi op i sin båd og sejlede hurtigt ind til land. Så snart båden var inde, løb han hen til campingpladsen med drengen, for at bede om hjælp.

Folkene på campingpladsen vidste, at der kun var en familie, som holdt ferie med deres barn, så de løb hurtigt over til Jessica og Joshs telt, men de sov stadig. Jessica fortalte senere i et interview, at da hun fandt ud af, at hendes søn næsten var druknet, var det lige ved at hun fik et hjerteslag. Siden da har forældrene hver nat låst teltet med en hængelås.

Heldigvis var Gus Hutt ude og fange fisk på netop det samme sted og tidspunkt. Det er frygteligt at tænke på, hvad der ville være sket, hvis han ikke havde været på stedet og reageret. Forældrene ville end aldrig have fundet ud af, hvad der var sket med deres lille søn.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x