logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den lille dreng ved endnu ikke, at den gave han netop har fået, vil ændre hele hans liv!

Juletiden er i sandhed en magisk periode, hvor vi kan give vores nærmeste nærhed og kærlighed. Det er som bekendt også i denne periode, at forskellige firmaer udsender deres julereklamer. Og hvem elsker ikke en god og bevægende julereklame.

Denne gang vil vi gerne præsentere jer for en reklame fra butikskæden John Lewis. Reklamen indledes af en let ældet Elton John, som sidder i pyjamas og spiller de første akkorder i en af de mest genkendelige melodier, han har komponeret - Your Song.

Senere kan man følge en gentagelse af scener fra hans liv. Og ja, de forskellige dragter vi ser, var virkelig en del af Elton Johns karakteristiske fremtræden ved koncerter i slutningen af 1980'erne.

Vi kan også nyde denne vældige musiker under hans store koncerter, og også føle suset, da han indspiller sin blot anden plade i karrieren, men netop den plade, som bliver begyndelsen til hans fantastiske tilværelse som musiker.

Til sidst finder vi ud af, at Elton John netop til jul modtog et klaver fra sin bedstemor. Og måske er det i virkeligheden er smuk måde at se tingene på, at forstå, at nogle gaver er i stand til at ændre så meget? Selv om det ikke ligger helt klart, om Elton John egentligt modtog klaveret til jul, eller om det var indpakket i gavepapir, så ved vi, at hans første musikalske udfoldelser blev udført på bedstemorens klaver.

Vi holder allermest af visionen om, at det netop var forældrenes og bedsteforældrenes kærlighed, der udgjorde det faste punkt, som gjorde, at Elton John kunne udvikle sit vældige talent. For det er netop det, der er så vigtigt – støtte fra sine nærmeste. Særligt her til jul.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x