logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I begyndelsen troede moren, at det var normal eksem. Men da barnet blev tilset af en læge, sendte han omgående barnet på hospitalet. Diagnosen kom tre dage senere.

På sin facebookprofil har Rhian Brace offentliggjort en historie, som har berørt hende selv og hendes familie dybt. Hendes søn, Ernie, har været lige ved at dø dom følge af en herpesinfektion, som hos voksne som regel resulterer i en ufarlig reaktion, der betegnes som en forkølelse. For voksne giver det som regel ikke nogen specielt alvorlige reaktioner.

Det viser sig imidlertid, at det for helt små børn kan være en alvorlig trussel mod deres liv og sundhedstilstand. Det er også derfor, Rhian ønsker at gøre alle forældre bekendt med lidelsen.

Læs venligst det, som Rhian har skrevet, og del det derefter med alle forældre.

"I første omgang vil jeg gerne takke alle for deres enorme støtte, alle ønskerne om god bedring, og de dejlige ord, vi hørte, da vi var på hospitalet. Jeg vil også gerne takke alle medarbejderne på børneafdelingen i Doncaster for deres uforlignelige arbejde, som de udførte, mens vi var til stede, og for den støtte, de tilbød os.

Og nu til sagen. Jeg havde en masse spørgsmål om symptomer og de tegn på infektion, som Ernie udviste. Det er derfor jeg gerne vil dele dette offentligt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ernie havde ikke feber, jeg skiftede bleer med normale mellemrum, og han spiste det samme som i løbet af de sidste to uger. Det eneste tegn på at noget ikke var, som det burde være, var nogle små sår, som viste sig på hans baghoved, og som, når de blev vasket, sprængtes og forsvandt. Jeg rengjorde og rensede hans hoved, for det tilfælde at der skulle være tale om en infektion. Tre dage senere kom der endnu 4 frem på hans hoved, og den næste dag endnu 6. De så alle ud som en infektion. Det var da, jeg besluttede at gå til lægen, eftersom jeg ikke rigtigt troede på den tidligere diagnose, hvor de havde forklaret, at der var tale om eksem. Den samme dag blev Ernie bragt til hospitalet. Efter tre dage på hospitalet modtog jeg endelig en diagnose – en herpesinfektion som medførte forkølelse. Det lyder ikke så alvorligt, vel? Fejl! Hos børn er det lige så alvorligt som meningokokker, og hvis de ikke behandles på den rigtige måde, angriber de omgående hjernen, lungerne og andre vigtige organer. Ernie havde brug for indsprøjtninger, sådan at antibiotikaen hurtigt kunne komme rundt i organismen.

Nu, næsten to uger senere, er Ernie ved at have afsluttet indsprøjtningerne med den virusbekæmpende behandling, men det er stadig ikke afslutningen på det, vi skal igennem. De næste 6 måneder vil han skulle tage medicin derhjemme, for at sikre sig, at virussen er helt ude af hans krop. Vi vil også skulle besøge lægen en mase gange. Vi fik at vide, at hvis Ernie når sin etårs fødselsdag, og ikke har haft symptomer på sygdommen indtil da, så betyder det, at virussen er helt forsvundet.

Her kan du se, hvordan de steder på hans hoved så ud.

Husk på, at når I er i nærheden af et lille barn, så er den personlige hygiejne – så som håndvask – noget af det vigtigste. Undlad også at kysse små børn, og respekter i øvrigt, hvis forældrene beder jeg om noget.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x