logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 3-årige dreng døde på hospitalet, efter at være blevet voldtaget, og hans 10 måneder gamle søster kæmper for livet. Moren anklager deres stedfar.

Der er nogen historier, som vi beskriver med tungt hjerte. Det er historier, som aldrig burde have fundet sted. Det er situationer, som for de fleste mennesker ganske enkelt er ufattelige.

Denne historie hører netop til denne kategori, og det er en af de mest triste hændelser, vi har beskrevet.

Som det er beskrevet i den argentinske avis Todo Noticias, døde en 3-årig dreng den 8. september i byen Santa Fe i Argentina, efter at have været udsat for en brutal voldtægt.

Hans lille bitte blot 10 måneder gamle søster kæmper for livet på hospitalet.

Børnene blev indbragt til hospital Niños Orlando Alassia Hospital i Sante Fe.

Som det blev udtrykt af hospitalsdirektør Osvaldo Carrillo, var drengens tilstand kritisk allerede ved modtagelsen på hospitalet. Lægerne var ikke i stand til at redde ham, og efter at være blevet indlagt på intensiv afdeling, døde drengen, mens han sov.

Lægerne antager, at drengen er blevet seksuelt misbrugt. Både han og søsteren havde tegn på at være blevet udsat for svigt og vold.

Efter at være blevet afhørt af politiet anklagede moren sin samlever, børnenes stedfar. Manden blev herefter arresteret.

Den 10 måneder gamle søster opholder sig fortsat på hospitalet.

For at udtrykke det med enkle ord, burde sådanne situationer ALDRIG forekomme. Vi er ikke i stand til at fatte, hvordan nogen kan være sådan et uhyre, der gør ondt mod et uskyldige og forsvarsløst barn. Vi håber, at pigen bliver rask igen, og at hun vil være i stand til at fortrænge begivenhederne fra sin hukommelse.. Og så håber vi, at den skyldige får en hård og retfærdig dom.

Vi ønsker med denne artikel at øge bevidstheden om, at man altid bør være opmærksom på, hvad der foregår i ens nærmeste omgivelser. Måske kunne tragedien være undgået.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x