logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En mand gik i gang med at torturere en hund midt på gaden, for at udvirke, at dyrevenner skulle redde hunden, ved at købe den af ham.

Folks kreativitet viser sig at være ubegrænset, når det drejer sig om at skaffe penge. En mand i den kinesiske by Jilin besluttede sig for en virkelig ækel "reklamemetode" for at sælge sin hund.

En beruset mand uden skjorte på er i gang med brutalt at tæve en hund, som hyler af smerte. Det viser sig, at det ikke er første gang netop denne person har tortureret en hund, for at presse dyrevenner til at købe hunden af ham.

Denne gang lykkedes det ham at sælge hunden for en værdi af omkring 3.000 kr.

Som det står i dagbladet Express, har manden tidligere solgt hunde på samme måde.

Heldigvis skete der ikke noget alvorligt med hunden fra denne optagelse.

Hans nabo optog hele hændelsen og anmeldte sagen til politiet. Ordensmagten anholdt manden, men i Kina er der ikke nogen bestemmelser, som forbyder vanrøgt af husdyr, med mindre dyret ikke er din egen ejendom.

Sikken en frygtelig måde at anvende, for at bedrage folk med hjertet på rette sted! Denne historie viser betydningen af lovgivning, som straffer enhver form for udnyttelse af dyr. Del denne post med andre, hvis du også vil have, at folk som øver vold mod dyr, får en passende straf.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x