logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En enkel fejl gjorde, at hun blev skalperet. Begå aldrig nogen sinde den samme fejl!

De fleste af os sparer på, hvad vi kan. I stedet for at gå til lægen, og derefter på apoteket, prøver vi at behandle mindre lidelser med forskellige husråd. Når bilen går i stykker, venter vi til sidste øjeblik med at gå til mekanikeren, og håber på, at vi på en eller anden måde selv kan klare at ordne problemet. Det var netop den fremgangsmåde Alon Abare valgte. Alon er mor til fire børn, og havde ikke nogen anelse om, hvad denne fejl ville komme til at koste hende ...

Alon lod motoren være tændt, løftede motorhjelmen og bøjede sig fremover, for at undersøge, om hun selv kunne opdage årsagen til fejlen. Hun glemte bare at tænke på sit lange hår ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Heldigvis hørte hendes børn råbene fra den skrækslagne kvinde. Alons ældste datter drejede nøglen om på instrumentbrættet, og reddede dermed morens liv. De viste sig, at Alons hår var kommet ind i ventilatoren. I løbet af blot få sekunder blev kvinden skalperet.

Alon var i choktilstand, da hun blev bragt til hospitalet. Hun mistede bevidstheden på grund af den smerte, hun var udsat for. Hun kan nu se frem til en lang genoptræning, flere plastiske operationer og en kamp med de opståede traumer.

På optagelsen kan I se en visualisering af den fejl, den amerikanske kvinde begik. Se videoen, og vær altid opmærksomme, så I ikke kommer til at lide som hende!

Del ubetinget denne artikel med venner og bekendte!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x