logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Faren fandt ud af, at hans tiårige søn er med til at mobbe de yngre børn i skolen. Den straf han udtænkte, er gået viralt på internettet.

Mobning af andre er desværre et særdeles aktuelt emne i stort set alle skoler. Vi ved ikke, om det er et trist tegn på den tid, vi lever i, eller om det er fordi forældrene ikke engagerer sig tilstrækkeligt i børnenes opdragelse, men der er masser af både drenge og piger, som forfølger andre børn, særligt dem, som er en smule anderledes eller lider af en sygdom.

Da faren til den tiårige Bryan Thornhill fandt ud af, at hans søn havde fået forbud mod at tage skolebussen i tre dage, fordi han havde mobbet andre børn, vidste han, at det er noget, han hurtigt bliver nødt til at håndtere. Som straf gav han barnet besked på ... at løbe til skole foran bilen. På trods af overbeskyttende forældres frygt fik han hverken forkølelse eller influenza eller brækkede et ben, og han klarede at løbe de næsten 1,6 kilometer, med en rygsæk der ikke var alt for tung. Til gengæld lærte han at lytte til sin far, ikke at slå andre børn, ikke le ad dem, og behandle alle med respekt. Og selv hvis han stadig ikke forstår, hvorfor de, der er svagere end han, fortjener respekt, så vil han efter denne straf næppe have lyst til at slå de mindre børn eller at fornærme nogen verbalt.

Og ved I hvad? Vi foretrækker ubetinget sådan en straf til drengen frem for gråden i en familie, hvor endnu et barn har hængt sig, efter i årevis at være blevet forfulgt af skole"kammeraterne".

Del denne post, hvis I også synes, at børn fortjener en straf for at mobbe deres kammerater, og dermed kan lære at respektere andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x