logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

7 metoder mod psoriasis – kæmp for en sund hud, uden at behøve forlade hjemmet.

Psoriasis er en sygdom, som det er svært at vinde over, men det er ikke umuligt! Denne genetisk betingede lidelse ser ikke særlig æstetisk ud, og den syge kan føle ubehag ved at tage tøjet af, på grund af de røde, afskallende pletter på huden. Der er tale om en defekt i immunsystemet, som (i modsætning til hvad mange tror) ikke er smitsom. Den er blandt andet karakteriseret ved, at symptomerne kommer og forsvinder af sig selv, selv om der eksisterer to hovedårsager, der kan øge hyppigheden og forlænge den periode, hvor hudændringerne observeres, nemlig:

Forkert kostindtag

De kroniske betændelsestilstande i huden ses ofte under indflydelse af et forkert kostindtag, og her er det nødvendigt, at den enkelte syge lægger mærke til, hvad organismen reagerer negativt på. Det antages imidlertid, at psoriasis forstærkes af alkohol og nikotin, men også af overvægt; det er derfor værd at begrænse indtagelsen af fedende produkter til et minimum. I mange tilfælde kan mejeriprodukter samt hvidt sukker have en negativ indflydelse.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Stres og dårligere nerver

Psoriasis er stærkt forbundet med nervesystemet, så når dette modtager for mange negative indtryk, afspejles det i hudens tilstand. Læger anbefaler, at man finder sin foretrukne metode at slappe af på, hvilket også vil påvirke nervesystemet. En daglig dosis bevægelse vil som regel være godt for dette.

Det er ubetinget også værd at prøve forskellige husråd mod psoriasis; de er alle billige, men effektive! Det drejer sig om:

1. Omslag med ler og agurk

Ler reducerer hævelser, eliminerer toksiner, og leverer værdifulde mineraler, men kan samtidigt udtørre den hud, som er angrebet af psoriasis, derfor skal der til leret tilføjes agurkesaft, som indeholder meget vand og fugter huden, samtidigt med at den giver lindring.

Det er tilstrækkeligt at lave en grød af disse to ingredienser, og påføre blandingen på den syge hud som en maske.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x